تصاویری که در ادامه می بینید مربوط به برگزاری ورکشاپی در هنرستان آیت الله صدر بندرعباس است. خانم سمیرا مهری مدرس کارگاه خط در گرافیک این هنرستان با بررسی نحوه برگزاری مراسم روزجهانی گرافیک توسط مسلم ابراهیمی در دانشگاه علمی کاربردی لارستان تصمیم گرفتند این ورکشاپ را همراه با ۳۲ نفر از هنرجویان خود برگزار کنند.
قصد دارم به بهانه درج خبر و تصاویر این ورکشاپ راجع به ایده و برنامه هایی که برای ادامه فعالیتهایم در زمینه آموزش هنر در ذهن دارم بنویسم.
بنا بر دلایل مختلف عمر دوران تدریس و فعالیت های آموزشی من در دانشگاه تمام شده. طی سالهای ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۳ طراحی روشهای تدریس با کیفیت و خلاق در دانشگاه دغدغه اصلی من بود.
هدف اصلی مطمئناً رضایت دانشجویان و پرورش هنرجویان توانا بود اما انتشار گزارش کارگاه ها در این وبلاگ وجه دیگری از فعالیت آموزشی من بود که اکنون شما نمونه ای از تاثیرگذاری آن را میبینید. در این اواخر تماس های متعددی هم از طرف مدرسین دیگر دانشگاه ها دریافت کردهام که معمولا درخواست مشاوره و توضیح درباره نحوه برگزاری ورکشاپها را دارند.
با توجه به شرایط فعلیام که احتمالا به ترک تدریس در دانشگاه منجر خواهد شد، امیدوارم بتوانم در قالب آموزش مجازی، انتشار کتاب و یا حتی برگزاری آموزشهای کوتاه مدت در شهرهای مختلف تجربیات این چند سال را در اختیار دیگر مدرسان قرار دهم. باعث خوشحالی است اگر تاثیر روشهای تدریسام در آینده بتواند از این طریق ادامه داشته باشد.
در ادامه شما را به دیدن چند عکس دیگر از برگزاری ورکشاپ خانم سمیرا مهری و هنرجویان ایشان در روز جهانی گرافیک دعوت میکنم:
علاقه مندان میتوانند از لینک های زیر اجراهای اصلی این ورکشاپ را در سالهای مختلف مشاهده کنند:
۱۳۸۹: http://www.moslemebrahimi.com/?p=15
۱۳۹۰: http://www.moslemebrahimi.com/?p=45
۱۳۹۱:http://www.moslemebrahimi.com/?p=199
۱۳۹۳: http://www.moslemebrahimi.com/?p=1691
چه عالی شده
امیدوارم این فعالیت هر ساله باشه
یادش بخیر مدرسمون بود یزمانی.O:-)
چه عالی .یادش بخیر هنرستانمون