درخت ابریشم (Albizia julibrissin) میوه هایی شبیه باقلا دارد با این تفاوت که اندازه آن بزرگتر است و وقتی میوه ها روی شاخه خشک شود در اثر وزش باد یا هر حرکت دیگری صدای دانه ها از درون آن شنیده می شود.
وجود چند درخت ابریشم در فضای سبز دانشگاه و فراوانی میوه های خشکیده ی این درخت الهام بخش مینا فتحی بود برای اجرای یک کار محیطی.
گزارش تصویری مراحل اجرای این اثر هنری را در ادامه مطلب ببینید.
مینا فتحی سعی می کند میوه های مقاوم تر را برای کارش انتخاب کند چرا که پس از مدتی غلاف دانه ها باز شده و دانه ها رها می شوند.
اگر چه به عقیده ی من نیازی به رنگ آمیزی میوه ها نبود اما خانم فتحی دوست داشت اثرش به لحاظ رنگی غنی باشد.
همانطور که در عکس می بینید میوه های رنگ شده به کمک نخ به هم وصل شده اند.
در این گوشه از دانشگاه طنابی برای ممانعت از عبور خودروها وجود دارد خانم فتحی از قبل این مکان را برای آویختن ردیف میوه ها انتخاب کرده است.
بنظرم مکان مناسبی است. چرا که از سویی متناسب با محیط اش دارای توجیه کاربردی است و از سوی دیگر در اثر وزش باد حرکت و صدا ایجاد می کند.
قطعه فیلم کوتاه مربوط این اثر را ببینید:
فیلم های بیشتری بزارید لطفا
بازم سلام استاد…
خدا رو شکر که سفری به جزیره هرمز داشتید و در آنجا دیداری با استاد نادعلیان برایتان امکان پذیر شد،اگر نه ما نمی دانستیم گرافیک محیطی چیست و چه کسی آن را اختراع کرده است…
شکر خدا…!!!
به همین مناسبت نماز شکری روز جمعه بعد از اقامه ی نهار در مکان دانشگاه برقرار میگردد…
حضور شما مایه افتخار ماست…
و من الله توفیق…
با تشکر ، غلومعلی و دوستان
موفق و پیروز باشید
سلام
بسیار کار هنری جالبی بود موففیت ایشان و استاد محترم ایشان خواستاریم
کاراتون حرف نداره واقعا قشنگن.. دستتون درد نکنه آقای ابراهیمی..
یکلی(خیلی) خوب بی . حس خوبی به آدم دست میده مثل اینکه داری به خدا نزدیک میشی . احساس می کنم خانم فتحی خیلی خوب درک کرده اینو .
زیبا بود!
سلام . تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم که طبیعت هم میتونه موسیقی داشته باشه . جالبه که بگم از روزی که این اثر فوق العاده رو دیدم ، بیشتر به این موسیقی توجه میکنم و چند تای دیگه هم کشف کردم!!!
استاد ابراهیمی و دانشجوی خلاق و نکته سنج این اثر ، سپاس فراوان …
فوقالعاده اس…موفق باشید
براووووووووو خانم فتحی … واقعا ایده و پشتکارتون تحسین برانگیزه … راستش منم همیشه این میوه ها رو توی محیط مدرسمون میدیدم اما هیچوقت از این زاویه بهشون نگاه نکرده بودم … آفرین … فوق العاده س … اسمی هم که برای کارتون گذاشتید واقعا با مصما و زیباست … ممنون
سلام . به نظر من بسیار زیبا و خلاقانه بود خیلی لذت بردم با تشکر از استاد ابراهیمی و خانم فتحی به خاطر خلق چنین اثر جالبی .
سلام به خانم فتحی….
زیبا بود و جالب و میشه گفت از لحاظ من که در رشته موسیقی در سبک های مختلف اصیل هستم کاملا معنای موسیقی طبیعت درست بود….میشه حتی این موسیقی رو به موسیقی همون استان ینی موسیقی اصیل اون استان مربوط دونست و کاملا همینطور هم خواهد بوود….بسیار زیبا بود و عالی و از تمام زحماتتون برای این زیبا نقش متشکرم
با تشکر ایمان قنبری
مینا جان عالی بوود ، حس خوبی رو به آدم تزریق می کنه امیدوارم تو باقیه کاراتم موفق باشی خسته نباشیییی
سلام
خانوم مینا فتحی کار بسیار جالب و ابتکاری ای بود امید وارم در کارهاتون موفق باشید
خانم فتحی کارتون عالی بود.
khanom fathi ide khili ghashangi bod
v ostad in khili ghashangtar bod k b sorate film mishod did v shenid
vaghti shenidam 1lahze cheshamo bastam o ehsas kardam onjam
akhe in seda vase ma k 1 dore onja bodi khili ashnast
………….vaghean merrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrc v khaste nabashid
حرف نداره اما ای کاش فضای دانشگاه قشنگتر بود تا کارا بیشتر خودنمایی میکرد:D
تبریک میگم . عالی شده. من فکر میکنم اینکه میوه ها رنگ شدند برای نمایش در این فضا خیلی تاثیر بیشتر و بهتری در رساندن مفهوم اثر داشته.
این کار مفهومی خیلی جالبی بود . با این کارتون یه خاطره ای هم برام تداعی شد. من یه بار تو دانشگاه شب، با سرعت می دویدم که یهو محکم از گردن خوردم به این طناب و یه متر پرت شدم عقب و تا دو روز گردنم متورم شده بود و درد داشت . اخه تازه طناب زده بودند و من اطلاعی نداشتم .
اما الان که این میوه های درخت ابریشم را رنگ کردین و رو این طنابها قرار دادین ، با توجه به مفهومی بودن این کار که موسیقی طبیعت نام داشت و خیلی هم کار قشنگیه ،دیگه فکر نکنم هیچکی به این طناب برخورد کنه !!
khanom fathi khili karet ghashang va khalaghane boooooooooooooooooooood
man asheghe karaye geraficiye rangiam kheili ghashangan……….